Ontruimen

Ontruimen

Ontruim bedrijf Direct bestaat om u zo snel als ook voordelig mogelijk te helpen bij de ontruiming. Uiteraard staan wij er om bekend goed werk te leveren en een betrouwbaar bedrijf te zijn. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming op afgesproken tijden zal plaatsvinden als ook met de afgesproken prijs.

Meer informatie

Studenten ontruimservice

De beste ontruimservice voor student is Ontruimbedrijf Direct. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij al vele studenten geholpen met het ontruimen van hun studentenkamers.

Meer informatie

Spoedontruiming

Wat vervelend, u bent belast met een spoedverhuizing. Geen zorgen, ontruimbedrijf Direct heeft jaren van ervaring met spoedgevallen en wij kunnen ook u helpen. Ontruimbedrijf Direct helpt u graag en heeft ook begrip voor de lastige situatie waarin u zich begeeft.

Meer informatie

verhuizen

Ontruimbedrijf Direct is niet alleen een ontruimer van panden. Wij doen ook aan verhuizingen. Dit kan voor zowel zakelijk als particulieren verhuizingen. Door met u goed af te stemmen wat er gedaan moet worden zal de verhuizing soepel verlopen. Dit gebeurt via een telefoongesprek, waarna wij een nauwkeurige prijsopgave zullen gaan opstellen.

Meer informatie

Verhuur

Gaat u verhuizen of een pand ontruimen? Bij ontruimbedrijf direct kunt u apparatuur huren die het makkelijker maken voor u. Een verhuislift kunt u al huren voor €70,- per uur. Voor eventuele vragen neem dan contact op met ons.

Meer informatie

Zakelijke ontruiming

Ontruimbedrijf Direct is voor alle zakelijke en/of bedrijfsontruimingen beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsontruiming zo georganiseerd en netjes mogelijk wordt gedaan. Dit doen we ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wij hebben in de jaren hiervoor veel bedrijven hun panden ontruimt. Denk hierbij aan makelaars, commerciële bedrijven en gemeentes. U kunt dus van ons steun verwachten van A tot Z.

Meer informatie

Onze experts

Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontlast tijdens de ontruiming. Ontruimingen bij OntruimDirect zijn efficient, snel, en goedkoop. En onze enthousiaste ontruim werkkrachten zijn pas tevreden als u zelf tevreden bent!